Boka +

radionica

visibility 70
comment 0

Rodna ravnopravnost kod mladih

Radionica će se održati u petak, 29. septembra u Omladinskom klubu Kotor sa početkom u 11 sati

Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti, poziva sve studente i srednjoškolce da prisustvuju besplatnoj edukativnoj radionici pod nazivom “Rodna ravnopravnost kod mladih”, koja se organizuje u sklopu projekta #MovingForward.

Jovana Davidović, saradnica u nastavi na Fakultetu političkih nauka UCG, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa mladima na ovoj temi, vodiće radionicu.

Radionica će se održati u petak, 29. septembra u Omladinskom klubu Kotor sa početkom u 11 sati.

Program „Podržani=Osnaženi“ (FSTP-For Support To emPowerment) realizuje Fond za aktivno građanstvo – fAKT, u partnerstvu sa Zakladom za razvoj lokalne zajednice „Slagalica“ iz Hrvatske, uz finansijsku podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *