Vijesti

Kotor TV

visibility 420
comment 0

Slavko Mandić ponovo o Kotor TV-u: Lažna televizija i lažni novinari

Tarzan Milošević, politički direktor DPS-a sam sebe proglasio lobistom

Direktor Radija ‘Skala’ Slavko Mandić ponovo je pisao o Kotor TV-u.

U tekstu ‘Marija Ćatović podnijela ostavku na članstvo u Izvršnom odboru kotorskog DPS-a’, direktor ovog privatnog radija još jednom je Kotor TV nazvao lažnim.

O načinu rada ovog medijskog djelatnika govorili smo prilikom njegovog napada na nas sredinom prošle godine, stoga, ovog puta, samo prenosimo dio teksta posvećenog nama.

‘Još jedna zanimljivost desila se nakon sjednice Izvršnog odbora. Na izlazu je Tarzana Miloševića sačekala ekipa koja se lažno predstavlja kao TV Kotor, što on zna ali mu nije smetalo da da izjavu o sjednici i da na pitanje da li se govorilo o budućnosti Luke Kotor u kojoj očekuju produženje koncesije, kaže da ova tema zaslužuje posebnu pažnju, očekujući da će lokalni parlament zauzeti stav u interesu Luke i grada.

Jasno je da je  Tarzan Milošević, politički direktor DPS-a sam sebe proglasio lobistom u neviđenoj kampanji koja se ovih dana vodi u Kotoru oko Luke Kotor AD. Nije ni čudo jer se nakon izjave Milošević sa Kašćelanom i odabranim uputio u jedan od poznatih kotorskih lokala.

Jasno je takođe i da je Srđan Dragomanović pozvao prijatelje iz lažnog TV Kotora za koje je tako zdušno lobirao da dobiju znatna sredstva iz opštinskog budžeta, iako nijesu medij a slagao da ne trepne da je Skala radio dobila prošle godine 30 hiljada mimo zakona o javnim nabavkama. Morao je kao pravnik sa elementarnim znanjem da zna da je produkcija izuzeta iz javnih nabavki kao i da provjeri da je Skali za ugovoreni program pripalo upola manje sredstava.’

Slavko Mandić

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *