Vijesti

Čestitka

visibility 300
comment 0

Stjepčević i Bukilica čestitali Božić

Rukovodstvo čestitalo praznik

Povodom božićnih praznika građanima pravoslavne vjeroispovijesti čestitke su uputili predsjednik opštine Kotor dr Aleksandar Stjepčević i predsjednik Skupštine Nikola Bukilica.

– Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti najsrdačnije čestitam Božić. Neka ovaj veliki hrišćanski praznik bude za sve vas podsticaj na bliskost i zajedništvo, međusobno razumijevanje i toleranciju, ljubav prema ljudima i vjeru u bolje sjutra. Želim vam da praznične dane provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, okruženi porodicom i prijateljima, nastavljajući tradiciju skladnog života i međusobnog poštovanja koja se vjekovima njeguje na ovom prostoru. Srećan Božić i Nova 2015. godina – navodi se u čestitki Stjepčevića.

Predsjednik Skupštine Nikola Bukilica čestitao je Božić, uz želju za očuvanje međusobnog poštovanja.

– Svim građankama i građanima, vjernicama i vjernicima Kotora i Boke Kotorske koji slave Božić po julijanskom kalendaru, srdačno čestitam Božić. Uvjeren sam da će i ove godine praznici Božića, kao blagdani mira i bratske povezanosti među ljudima, i nadahnuće božićne poruke, kao simboli dobrote, radosti i nade, sve nas podstaknuti na dalje međusobno poštovanje, povjerenje, razumijevanje, kajanje i praštanje, pomirenje i solidarnost, te na ekumenski i međuvjerski dijalog u svakodnevnom životu, kako je to i vjekovima tradicija na ovim prostorima. Uz tradicionalni hrišćanski pozdrav Mir Božji Hristos se rodi, želim vam svima zdravlje, puno ljubavi, radosti i svako dobro – stoji u čestitki Bukilice.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *