Sport

Propuštena prilika

visibility 290
comment 0

Bokelj remizirao protiv Berana: Propuštena dobra prilika

Fudbaleri Bokelja propustili su priliku da savladaju na svom terenu direktnog protivnika u borbi za opstanak. Remizirali su sa ekipom Berana 1:1 (1:1).

Izvor: ‘Vijesti’

Bokelj je sjajno otvorio utakmicu, koja kao da je bila nastavak prošlog duela protiv Budućnosti.  Vujović je već u 6. minutu utrčao u šesnaesterac i lijepim šutem sa desne strane pogodio mrežu Radulovića.

Očekivalo se da Kotorani nastave sa visokim presingom i pokušaju da daju drugi gol , ali su, umjesto toga, pokušali da otaljaju posao. Kazna je uslijedila u 39. minutu kada je Nerić glavom lobovao Mijatovića.

Igrači Bokelja pojačali su ritam u nastavku, šanse su imali Nikezić i Lazerević, ali su Beranci izdržali.

– Pribojavao sam se ove utakmice, gosti su stigli sa novim trenerom, a to obično djeluje kao šok terapija za ekipu. Bili smo oslabljeni i nismo igrali na novou – kazao je šef stručnog štaba Bokelja Slobodan Drašković.

Bokelj se nalazi na osmom mjestu s osvojenih 12 bodova.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *