Sport

Budući šampioni

visibility 391
comment 0

Škola Primorca jedna od najboljih u Evropi

Da je vaterpolo škola Primorca prepoznatljiva u Evropi, svjedoče mnogobrojna domaća i priznanja sa međunarodnih takmičenja.

Mlađe selekcije kotorskog kluba trenutno se takmiče kroz turnire Olimpijskih nada, takmičenja kojeg su, u cilju popolurarizacije i jačanja kvaliteta vaterpola, organizovali nacionalni savezi Hrvatske i Crne Gore.

U Primorcu je oko 200 dječaka i djevojčica koji se uče vještinama plivanja i vaterpola. Podijeljeni su u šest takmičarskih kategorija.

Vjerujući da se među ovom djecom nalaze budući olimpijski pobjednici, klub posvećuje veliku pažnju radu sa mlađim selekcijama.

– Ponosni smo na našu školu vaterpola i plivanja. Veliku pažnju posvećujemo radu sa djecom, a naši treneri, radeći gotovo svakodnevno, mlade takmičare odvode do najvećih rezultata. U narednom periodu očekujemo i mnogo bolje uslove za rad – istakao je šef stručnog štaba Veljko Uskoković, upitivši poziv roditeljima da upišu djecu u Primorac.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *