Sport

Borba za opstanak

visibility 292
comment 0

Bokelj ide u Bar po pobjedu

Fudbaleri Bokelja u 6 kolu. Telekom Prve lige gostuju Mornaru u Baru.

Piše: N. D.

Nakon dva vezana poraza, u gostima od Rudara i nezasluženog u meču sa Lovćenom na svom terenu, Kotorani imaju imperativ da ostvare pozitivan rezultat u Baru.

Mornaru je ovosezonski cilj prvoligaški opstatanak, stoga je Bokelju veoma značajno da protiv direktnog protivnika uknjiži bodove.

– Bez obzira na dva poraza, bili smo u dobroj formi, pa sam mišljenja da prvoligaška pauza nije došla u pravo vrijeme. Ipak, nadam se da ćemo se u Baru, protiv suparnika koji se kao i mi bori za opstanak, prikazati u dobrom svjetlu. Idemo na pobjedu, međutim, i neriješen ishod odgovarao bi našim takmičarskim planovima – istakao je šef stručnog štaba Bokelja Slobodan Drašković.

Drašković u Baru ne može da računa na povrijeđenog Dejana Pržicu i Dejana Kotorca koji je na maturskoj ekskurziji.

Utakmica se igra sutra od 16 sati.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *