Sport

Igra s gradskim rivalom

visibility 322
comment 0

Ponovo gradski derbi: Bokelj dočekuje ekipu Grblja

Fudbaleri Bokelja dočekuju danas na Gradskom stadionu ekipu Grblja.

Piše: N. D.

Nakon remija sa Zetom i ubjedljive pobjede nad Mogrenom u Budvi, što ih je pozicioniralo na četvrto mjesto, igraju sa gradskim rivalom koji u prethodna dva kola ima polovičan učinak.

Međusobni susreti ova dva kluba uvijek su privlačila publiku.

– Iako se gradskom derbiju pridaje poseban značaj, moram da istaknem kako smo se za ovaj meč priremali kao i za svaki drugi. Držim da je ova utakmica zahtjevnija od prethodne dvije, stoga nas očekuju težak zadatak. Grbaj ima jako kvalitetan sastav, prikazao je dvije dobre partije, bez obzira što to nije ispraćeno rezultatom. Naš imperativ je da odigramo čvrsto, posebno jer je u pitanju domaći teren. Shodno tome, nadam se pozitivnom ishodu – kazao je za Kotor TV šef stručnog štaba Bokelja Slobodan Drašković.

Utakmica počinje u 17 sati.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *