Vijesti

Drugo lice grada

visibility 407
comment 0

‘Bez granica’ Seada Sadikovića prikazuje naš serijal

U narednoj emisiji magazina ‘Bez granica’, koja je na programu sljedećeg ponedjeljka u 21 i 20, slijedi nova priča našeg serijala.

Jedna od najgledanijih emisija u Crnoj Gori ‘Bez granica’, koju na Televiziji Vijesti uređuje i vodi Sead Sadiković, počela je sa emitovanjem našeg serijala ‘Drugo lice grada’.

U sinoćnjem izdanju ovog magazina, čiji autor na sarkastičan način prikazuje političko-društveno stanje u Crnoj Gori, objavljena je prva epizoda serijala ‘Autoboka’.

U ovoj epizodi govori se o sudbini nekada uspješnog autobuskog preduzeća, čiji je bivši tehnički pogon, prešavši u vlasništvo jednog od privatizacionih fondova, postao ruglo grada i ekološka crna tačka.

Sead SadikovićInteresovanje jedne od najgledanijih crnogorskih televizija za serijalom, držimo, potvrđuje naše opredjeljenje o isticanju glavnih razvojnih prepreka, kao i potrebi hitnog rješavanja nagomilanih problema u Kotoru.

Serijal je već dao rezultate, čemu svjedoči i konkretna aktivnost opštinskih službi u rješavanju problema na Puču. 

Naime, po emitovanju epizode ‘Livnica’, u kojoj se, između ostalog, prikazuje Puč, zatrpan smećem i starom kućom u kojoj žive beskućnici, stvari se najzad pokreću. Reagovala je Komunalna policija, pa je vlasnik pomenute kuće započeo sa uklanjanjem nagomilanog otpada. 

U narednoj emisiji magazina ‘Bez granica’, koja je na programu sljedećeg ponedjeljka u 21 i 20, slijedi nova priča našeg serijala.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *