Vijesti

Uskršnja čestitka

visibility 292
comment 0

Ćatović i Bukilica uputili uskršnju čestitku

Povodom Uskrsa gradonačelnica Marija Ćatović i predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica vjernicima su uputili čestitke

Povodom Uskrsa gradonačelnica Marija Ćatović i predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica vjernicima su uputili čestitke.

Marija Ćatović

– Svim vjernicima hrišćanske vjeroispovijesti, u svoje lično i u ime Opštine Kotor, najsrdačnije čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs odnosno Uskrs. Neka ovaj veliki praznik bude podsticaj za iskrenu brigu prema bližnjima, za afirmaciju temeljnih vrijednosti našeg života i zajedničkih napora da njegujemo mir i dostojanstvo ljudi, toleranciju i međusobno uvažavanje, solidarnost i razumijevanje. Atmosfera svjetlosti, ljubavi i topline ovog velikog praznika pomoći će nam da se spremnije suočimo sa svakodnevicom, da činimo dobro jedni drugima, pridržavajući se osnovnih hrišćanskih vrijednosti koje oplemenjuju naš život – navodi se čestitki gradonačelnice Ćatović.

Predsjednik parlamenta Nikola Bukilica takođe je pozvao na zajedništvo.

Nikola Bukilica

– U ime Skupštine opštine Kotor i svoje lično, sveštenstvu i  vjernicima pravoslavne i katoličke vjeroispovjesti srdačno čestitam najradosniji hrišćanski praznik – Uskrs. Izražavam želju da dani Uskrsa sve vjernike ispune ljubavlju i zajedništvom , a da mir i radost prazničnih dana podstaknu na međusobno poštovanje, razumijevanje i povjerenje. Uvjeren da će i ovi praznični dani proteći u zajedništvu koje generacije tradicionalno njeguju i razvijaju u našem gradu – navodi se u čestitki Bukilice.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *