Sport

Duel rivala

visibility 246
comment 0

Bokelj čeka prvu proljećnu pobjedu

Poslije poraza od Jezera u Kotoru (1:2) i remija u derbiju kola protiv Zore u Spužu (0:0), Bokelj sutra dočekuje Arsenal i nada se prvoj proljećnoj pobjedi.

Piše: Zoran MARKOVIĆ

Duel starih rivala, koji se igra u okviru 20. kola, bio je nekada pravi bokeljski derbi na koji je dolazilo preko dvije hiljade navijača iz Kotora i Tivta. Danas dolaze samo rijetki nostalgičari koji pamte to vrijeme.

Duh derbija je nestao, ali ostaje želja svih igrača Bokelja da opravdaju ulogu favorita i upišu ‘trojku’ u proljećnoj polusezoni. Njihov optimizam dijeli i šef stručnog štaba Slobodan Drašković.

– Jesenas smo ih dobili u Tivtu 2:0. Nema razloga da tako ne bude i sutra, ako ispoštujemo sve što smo dogovorili na treningu i pristupimo odgovorno utakmici. Neće biti lako, Arsenal uvijek igra borbeno i motivisano protiv nas – rekao je Drašković.

Svoju nadmoć lider je pokazao nedavno i na Jazu, u prijateljskoj utakmici, kada je starog bokeljskog rivala deklasirao 5:0.

Utakmicu će propustiti Vujović zbog povrede, dok će Spalević i Jeknić pauzirati zbog žutih kartona. U tim se vraća iskusni i pouzdani štoper Mikijelj.

Utakmica počinje u 15 sati.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *