Boka +

Nova radionica

visibility 392
comment 0

Nova radionica kotorskog Omladinskog centra

Omladinski centar ‘Računajte na nas’ organizira novu radionicu.

Omladinski centar ‘Računajte na nas’, nastavljajući projekat ‘Umjetnošću protiv devijantnih pojava kod mladih’, održava radionicu na kojoj će biti riječi kako da se kroz glumu i glumački poziv bori protiv svih neprijatnosti koje nas okružuju.

“Kako da se postavimo kada se susretnemo sa nekom situacijom, kako da reagujemo na nasilje, a kako na ljubav?”, stoji u pozivu na radionicu.

Voditeljica radionice je mlada producentkinja Jelena Odalović, članica organizacionog tima Kotorskog festivala pozorišta za djecu, a radila je na i produkciji pozorišne predstave ‘Tre sorelle’. Učestvovala je u nizu projekata, debata, panel diskusija, bavila se amaterski glumom, a tokom studiranja je producirala šest igranih i dokumentarnih studentskih filmova. Članica je i delegacije koja predstavlja Fakultet dramskih umjetnosti Cetinje u Regionalnoj mreži Akademija.

Radionica, čiji je pokrovitelj Opština Kotor, održaće se u subotu, 10. marta, u Galeriji solidarnosti.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *