Boka +

Zašto biti volonter?

visibility 304
comment 0

Naša akcija: Radionica ‘Omladina uči omladinu’

Radionica je prva u nizu planiranih edukativnih i volonterskih aktivnosti za mlade u okviru projekta ‘Edukacijom i aktivizmom za ljepši grad i bolju budućnost.

Radionica pod nazivom ‘Omladina uči omladinu: Zašto biti volonter?’ biće održana u subotu 10. februara sa početkom u 11 sati u prostorijama Kulturnog centra ‘Nikola Đurković’ (nekadašnji Nautilus).

Nosilac projekta je nevladina organizacija ‘Naša akcija’ koja se od 2012. godine bavi građanskim aktivizmom i volonterizmom sa fokusom na mlade.

‘Nakon uvodne riječi izvršne direktorice NVO ‘Naša akcija’, Patricije Pobrić, riječ će preuzeti omladinci i dugogodišnji mladi volonteri, kao i predstavnici aktivnih omladinskih klubova iz susjednih gradova koji će predstaviti rad i funkcionisanje svojih klubova. Sa mladima se pozivaju i roditelji kako bi se bolje upoznali sa aktivnostima, radom i sadržajima u kojima će volonteri učestvovati. Sljedeća aktivnost je narednog dana, 11. februara, kada će mladi aktivisti dati svoju volontersku podršku u organizaciji karnevalskih događaja. Sponzor za podršku drugog dana aktivnosti je Kulturni centar ‘Nikola Đurković’ – saopšteno je iz organizacionog tima.

Pokrovitelj projekta je Opština Kotor.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *