Sport

Pobjeda Zagreba

visibility 228
comment 0

Pristojan poraz Primorca

Mladost nije dozvolila iznenađenje.

Piše: Zoran MARKOVIĆ

U 14. kolu TJL Zagrepčani su ostvarili očekivanu pobjedu u Kotoru – 9:7.

Primorac je bio ravnopravan u prvoj četvrtini. Gosti su tek iz trećeg pokušaja iskoristili igrača više, a Lučić je iznenadio Pavića sa distance za 1:1.

Zona Kotorana dobro je funkcionisala i u drugom periodu. Šutevi gostujućih bekova završavali su u bloku i pored gola, a bljesak najmlađeg prvotimca Saveljića bio je dovoljan da Primorac ode na odmor sa prednošću od 2:1.

Poslije predaha, Kudaba je pogodio za 3:3 i posljednje izjednačenje, dok su izneneađenje spriječili braća Milaković, Martinić i Lončar.

U posljednjoj četvrtini gosti su dali tri gola iz opravdano dosuđenih peteraca i tako održali prednost stečenu u trećem periodu. Poraz Primorca pristojnim su učinili kanadski reprezentativac Kudaba i Danilović, koji su proradili u završnici.

Najzaslužniji za pobjedu Mladosti bili su Kristijan Milaković i Pavić.

Primorac – Mladost 7:9 (1:1, 1:0, 1:4, 4:4)

Kotor – Bazen ‘Nikša Bućin’. Gledalaca: oko 100. Sudije: Boris Obradović (Herceg Novi) i Nikola Curić (Dubrovnik). Igrač više: Primorac 8(2), Mladost 7(3). Peterci: Mladost 3(3).

Primorac: U. Brguljan (šest odbrana), Kudaba 3, Lučić 1, Danilović 2, M. Brguljan, Đurović, Nikolov, Tešanović, Mačić, Murišić, Vukasović, Saveljić 1, Kralj, Adžić.

Mladost: Pavić (deset odbrana), Bukić, I. Milaković 1, Lončar 1, Martinić 1, D. Živković 1(1), Capan, K. Milaković 4(2), Pavičić, I. Živković, Vukičević 1, Gagulić, Josipović.

Igrač utakmice: Josip Pavić (Mladost).

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *