Vijesti

Jednoglasno

visibility 205
comment 0

Luka Kotor: Donijeta Odluka o osnivanju Montenegro Shorex-a

Snažni su efekti koji će biti pokrenuti osnivanjem ovog privrednog društva.

Na Vanrednoj skupštini akcionara ‘Luka Kotor’ AD,  jednoglasno je donijeta Odluka o osnivanju privrednog društva ‘D.O.O. Montenegro Shorex’, koje će se, u cilju upotpunjavanja turističke ponude, baviti pružanjem usluga iz domena turizma.

– Cilj osnivanja ‘D.O.O. Montenegro Shorex’ jeste stvaranje profitabilnog privrednog društva koje će se, potvrđujući dinamičan razvoj ‘Luke Kotor’ AD, baviti isključivo organizovanjem izletničkih aranžmana u Bokokotorskom zalivu, Crnoj Gori i bližem susjedstvu za potrebe turista sa brodova na kružnim putovanjima koji pristaju u kotorsku i ostale luke u okruženju – navodi se u sopštenju Luke Kotor.

Montenegro Shorex predstavljaće prvi i jedini organizovani privredni subjekt sa ovih prostora koji će, izdvajajući se sopstvenom ponudom, nastupati na međunarodnom kruzing turžištu, samostalno realizujući cjelokupne programske ciljeve.

Razvoj šire društvene zajednice, dodatna promocija prirodnih i kulturno-istorijskih vrijednosti, te oživljavanje turistički manje afirmisanih sredina, dalje se navodi, snažni su efekti koji će biti pokrenuti osnivanjem ovog privrednog društva.

Na Skupštini je sa jednim glasom protiv usvojena i Odluka o sponzorstvu FK ‘Bokelj’ za 2013. godinu.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *