Vijesti

Bend Toć

visibility 1072
comment 0

Novi početak benda koji obećava

Momci iz ‘Toća’ imaju kreativni potencijal. I oni, naravno, žele da uđu u studio, pa i da snime spot za svoj prvi singl.

Evergreen‘ je i dalje oaza dobrog zvuka. Za ovakav utisak pobrinuli su se momci iz benda ‘Toć‘ uz koji su se dobro zabavljali Kotorani i mladi španski turisti iz obližnjeg hostela. Toć je, za one izvan Boke koji prate naš portal, lokalizam (pisac Nikola Malović bi rekao bokeljizam) i znači sos ili saft.

Momci su napravili pikantan toć, možda prezačinjen, ali dobra rokerska žurka ne ide bez jakih mirođija.

Marko Vlahović (vokal), Jovan Ševaljević (gitara), Davor Marković (bubnjevi) i Hrvoje Sindik (klavijature) pokazali su da dobro vladaju fank i pop rok idiomima. Nemaju, za sada, autorske pjesme, iako se radi o iskusnim klupskim muzičarima koji su sa bendom ‘Free Jack‘ još 2007. snimili CD.

Novi početak benda koji obećava
Zagrijavanje nije dugo trajalo, publika se podigla već uz prve taktove nekada planetarnog hita ‘Billie Jean’ čiji je autor tragično preminili kralj popa Michael Jackson. Uslijedili su i potom ‘Desire‘, ‘Stand by me‘, ‘I shot the sheriff‘, ‘Teška vremena‘…

Michael Jackson, Bon Jovi, Ben E. KingBob Marley, U2, začinjeni su dobrom ‘domaćicom’. Na programu darovitih muzičara iz Kotora i Tivta našli su se Dino Dvornik, Rambo Amadeus, Zoster, Gibonni, ‘Neki to vole vruće'….

U klubu Evergreen dobro se zabavljao i Dragan Ivanović, bas gitarista ‘Van Goga‘, koji nam je povjerio da sa svojim bendom snima novi album. ‘Dobar bend, dobra žurka, ljudi se dobro provode. Prijatno veče’, rekao nam je Dragan u prolazu o svirci u klubu ‘Evergreen’.

Nadajmo se da ćemo na nekom sledećem nastupu čuti i njihove stvari jer momci iz ‘Toća’ imaju kreativni potencijal. I oni, naravno, žele da uđu u studio, pa i da snime spot za svoj prvi singl koji bi Primorac TV sa zadovoljstvom promovisao, ali za sve to treba mnogo love.

Teška vremena, prijatelju moj…

Tekst: Zoran Marković

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *