Sport

Teška odluka

visibility 418
comment 0

Sudije oštetile Primorac: Milošević ili Klajn vodi ekipu protiv Vojvodine

Primorac je minimalno poražen (12:13) u Utrehtu od Akvakjare u 2. kolu kvalifikacionog turnira Evrolige.

Iako su se Kotorani odlično nosili sa iskusnijim italijanskim sastavom, izostao je povoljan rezultat zbog lošeg suđenja Rumuna Simiona i Rusa Krapivina.

Ovaj sudijski dvojac isključio je trenerski tandem Primorca. Najprije je crveni karton, nakon žutog iz prvog poluvremena, dodijeljen šefu stručnog štaba Veljku Uskokoviću krajem treće četvrtine, da bi njegov pomoćnik Damir Matanović ‘pocrvenio’ pred kraj utakmice.

Zbog ovakve odluke Kotorane će u utakmici sa Vojvodinom, koja u velikoj mjeri odlučuje o plasmanu u narednu fazu takmičenja, voditi sportski direktor Vedran Milošević ili ljekar Đorđe Klajn.

– Još nismo odlučili ko će voditi ekipu. Zbog sudijskih odluka znatno nam je otežan posao protiv Vojvodine – istakao je Vedran Milošević za Primorac TV.

Milošević je kazao da su sudije kumovale porazu od favorizovane Akvakjare.

– U potpunosti smo bili ravnopravni. U više navrata bili smo i u rezultatskoj prednosti, međutim, sudijski par, nedorastao ovom rangu takmičenja,  i te kako je uticao na rezultat. Najmanje što smo zaslužili jeste neriješen ishod – naglasio je Milošević, dodavši da su igrači pružili dobru i veoma borbenu igru.

Dobra vijest je poraz Vojvodine od domaćeg Utrehta (7:11).

Utakmica 3. kola između Primorca i Vojvodine igra se danas s početkom u 12.30. U popodnevnom terminu, kada se igra 4. kolo, kotorski tim je slobodan.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *