Sport

Fudbaleri Budućnosti i Mladosti

visibility 225
comment 0

Lider očekuje pojačano Zabjelo

Prva pozicija i stoprocentni učinak u prva tri kola stvorili su optimističku atmosferu u taboru Bokelja.

Lider dočekuje Zabjelo za koje će, zbog pauze u prvoj ligi, vjerovatno igrati svi fudbaleri Budućnosti i Mladosti sa dvojnom registracijom.

‘Republikanci’ su u prva tri kola osvojili samo tri boda. Imaju pobjedu i dva poraza. Zbog kvalifikacione utakmice Poljske i Crne Gore dolaze u Kotor u mnogo jačem sastavu, ali to ne brine igrače i stručni štab Bokelja.

Ekipa sa prvoligaškim ambicijama mora igrati napadački, na pobjedu.

– Zadovoljan sam dosadašnjim rezultatima. Mladi igrači opravdali su povjerenje, ali možemo i bolje. Moramo podizati formu iz utakmice u utakmicu, ne smije nas uhvatiti euforija. Čuo sam da će Zabjelo igrati ojačano igračima Budućnosti i Mladosti. Nadam se da će to još više motivisati naše igrače. Idemo na pobjedu, to je naša obaveza, posebno na svom terenu – rekao je šef stručnog štaba Bokelja Slobodan Drašković.

U tim se vraća Milan Radulović, dok će Miloš Popović još neko vrijeme pauzirati zbog povrede. Kapiten Bokelja i standardni golman mlade reprezentacije Crne Gore Danijel Petković braniće u srijedu. Ostalim reprezentativcima priključiće se dan poslije meča protiv Zabjela.

Bokelj će igrati u formaciji 4-2-3-1:

Petković – Radulović, Mikijelj, Todorović, Martić – Pavićević, Šćekić – Maraš, Vujović, Ikeda – Nikezić.

Utakmica na Gradskom stadionu u Kotoru igra se u srijedu u 17 sati.

Zoran Marković

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *