Sport

Derbi kola u Beranama

visibility 242
comment 0

Nikezić odlučio derbi kola u 90. minutu

Fudbaleri Bokelja zabilježili su treću pobjedu u novom prvenstvu.

Derbi kola u Beranama odlučio je Nikezić u 90. minutu. Kotorani su do pobjede od 1:0 došli iz akcije koju je započeo Pajović, nastavio Vujović, da bi završni udarac zadao napadač Nikezić.

Kotorski drugoligaš je pokazao da mu napad nije jača strana, ali zahvaljujući odbrani, koja još nije primila gol, ima maksimalan učinak.

– Mogli samo da riješimo utakmicu već u prvom poluvremenu kada smo propustili dosta povoljnih prilika. Domaćin je u nastavku uspostavio ravnotežu, imao povremenu inicijativu, ali na sreću nismo kažnjeni za promašaje. Ovo je za nas važna pobjeda protiv rivala koji ima prvoligaške ambicije. Bio je to derbi kola, duel dva najjača tima u ovom rangu i time je naš uspjeh još veći – rekao je šef stručnog štaba Bokelja Slobodan Drašković.

Prvenstvo se nastavlja već u srijedu kada Bokelj dočekuje Zabjelo. Poslije pobjede u derbiju, niko u taboru Bokelja ne sumnja da će pobjednički niz biti nastavljen.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *