Sport

Pobjeda Grblja

visibility 885
comment 0

Prva pobjeda Grblja na domaćem terenu

Fudbaleri Grblja su tek u trećem pokušaju ostvarili pobjedu na svom terenu.

No, zahvaljujući mnogo boljem učinku u gostima, nakon petog kola, zauzimaju treću poziciju sa deset bodova.

Grbljani su do sada pobijedili Mornara u Baru sa (2:1) i aktuelnog šampiona Sutjesku u Nikšiću (1:0), dok su na svom terenu u dva primorska derbija osvojili samo bod (Mogren 0:1, Petrovac 2:2).

Do pobjede protiv novog prvoligaša Dečića došli su tek u nastavku, poslije 0:1 u prvom poluvremenu. Gosti su poveli golom Pepića u 43. minutu, a za preokret je najzaslužniji dvostruki strijelac Delić, koji je realizovao penal u 55., da bi deset minuta kasnije doveo svoj tim u vođstvo. Pobjedu je ovjerio Vukčević u 73. minutu.

Grbalj spokojno odlazi na dvonedjeljnu pauzu zbog obaveza reprezentacije. Narednu utakmicu Grbalj igra protiv Budućnosti na svom terenu 14. septembra.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *