Kultura

Havana na kotorskim ulicama

visibility 290
comment 0

Duh Njujorka i Havane u kotorskom klubu ‘Evergreen’

U danima modnog glamura, klasične muzike i ambijetalnog teatra u ruiniranom bazenu napuštenog hotela, ‘Evergreen’ je dvije noći bio mirno i ugodno utočište poklonika džeza.

Zoran Bajrović je, poslije dvije godine, ponovo okupio trio sastavljen od dvoje muzičara iz Njujorka i poznatog crnogorskog gitariste iz benda Piva Jazz.

Gabrielle Stravelli (vokal), Patrick O’ Leary (kontrabas) i Šule Jovović (gitara) potvrdili su da su trio dostojan prestoničkih klubova. Gabrielle Stravelli je suvereno vladala glasom i scenom, uz pratnju kontrabasiste i gitariste kojima je jedini hendikep što češće ne sviraju zajedno.

Publika je uživala u njihovoj interpretaciji džez klasika: George Gershwin, Duke Ellington, Louis Armstrong Satchmo, Raul Gonzalez

Duh njujorških klubova i ruiniranih ulica Havane pratio nas je u jedinom džez klubu na našem primorju.

Pet zvjezdica za ‘Evergreen’.

Zoran Marković

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *