Sport

Ragbi koraci

visibility 216
comment 0

Ragbi: Arsenal odigrao prijateljski meč sa timom iz Engleske

Ragbisti Arsenala odigrali su prijateljsku utakmicu sa engleskim klubom Bocca Seniors, koja je poslužila kao dobra provjera pred susret u Zagrebu koji ih sa istoimenim timom očekuje u novembru.

Tivćani su, na vještačkom terenu na Jazu, iskazali borbenost i zavidan kvalitet, ali je Englezima pripala zaslužena pobjeda.

“Zahvaljujem se prijateljima iz Engleske na dolasku i podršci u razvoju ragbija u Crnoj Gori. Dugo smo se pripremali za ovaj meč, rezultat je do samog kraja bio neizvjestan, međutim, trijumf je izostao. Ipak, ne žalimo, nemamo mnogo iskustva i vjerujem da uz naporan rad možemo da napredujemo” – istakao je Aleksandar Vojinović, prvotimac Arsenala.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *