Vijesti

Lokalni izbori

visibility 326
comment 0

Tri mjeseca od izbora: Nastavlja se posrnuće Kotora, opozicionog dogovora ni na vidiku

Opoziciona većina daleko je od postizanja dogovora

Iako su opozicione partije i koalicije u predizbornoj kampanji najavljivale spremnost da zaustave propadanje Kotora, tvrdeći da je do toga došlo usljed dugogodišnje vladavine Demokratske partije socijalista, nikako ne uspijevaju da dogovore preuzimanje vlasti.

Demokratska Crna Gora, Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Socijaldemokratska partija i GP URA osvojili su sedamnaest odborničkih mjesta, dobivši od građana povjerenje da formiraju novu kotorsku vlast.

Međutim, kako oktobarskog tako i ovog šesnaestog dana u januaru, opoziciona većina daleko je od postizanja dogovora, a suprostavljeni stavovi SNP-a i ostalih opozicionih subjekata prije će dovosti do novih izbora nego preuzimanja vlasti.

Za dosadašnje nepostizanje dogovora, da li krivicu snosi SNP, ostatak opozicije ili je, pak, odgovornost zajednička? Svoj stav možete iznijeti učešćem u anketi koja je u nastavku teksta.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *