Vijesti

Lokalni izbori

visibility 353
comment 0

Srđan Miilić: Opoziciji dajemo sedmicu da se izjasni o pružanju manjinske podrške SNP-u

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić dao je opoziciji rok

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić dao je opoziciji rok od sedam dana da odgovori na prijedlog njihovog kotorskog odbora koji traži manjinsku podršku za formiranje vlasti u drevnom gradu.

Glavni odbor SNP-a danas je podržao ovaj stav, koji je prije mjesec iznio Branko Ivanović, predsjednik opštinskog odbora u Kotoru.

Iz Demokrata, DF-a, SDP-a i GP URA poručeno je još ranije da ne prihvataju ovaj prijedlog, smatrajući da se vlast mora formirati bez ucjenjivanja, na osnovu izbornog rezultata.

‘Razvlašćivanje Demokratske partije socijaliste u Kotoru, da nema ponavljanja lokalnih izbora u tom gradu, kao i da se mora formirati nova vlast i insistirati na profesionalizaciji i depolitizaciji u lokalnoj samoupravi’, predstavljaju po Miliću, ‘polazne principe’ dogovora.

Opširnije u prilogu TV Vijesti.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *