Vijesti

Nevirtuelni svijet

visibility 263
comment 0

Turnir u lastišu

Prvi internacionalni turnir u lastici “Ema esesa”

Da Kotoranima ne nedostaje originalnih ideja, potvrdio je Prvi internacionalni turnir u lastici “Ema esesa”, održan 20. oktobra na trgu ispred Tržnog centra “Kamelija”.

Učesnice ovog turnira bile su, shodno starosnoj dobi, podijeljene u nekoliko kategorija, čije su pobjednice, kroz direktne borbe, odredile i pobjednički par, koji su činile Mirjana Miljanović i Anastazija Petrović.

Starije učesnice preskakanje lastiša vratilo je u djetinjstvo, dok su najmlađe uspjele otkriti i zabavu koja ne pripada virtuelnom svijetu, što je i bio cilj ovog događanja.

“Cilj ovog turnira je bio da se djeca odvoje od komjutera i da im se pokaže da postoje i druge zabave pored facebook-a i video igrica” – istakla je Jelena Đurić, PR tržnog centra “Kamelija”, organizatora turnira.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *