Vijesti

Politika

visibility 237
comment 0

Opozicija pokreće razriješenje predsjednika opštine Stjepčevića

Nedostatak doslednosti

Ujedinjena reformska akcija (URA), Demokratski front (DF), Demokratska srpska stranka i samostalni odbornici kotorskog parlamenta odlučili su da bez Socijaldemokratske partije (SDP) pokrenu razrešjenje predsjednika opštine Aleksandra Stjepčevića.

– Pošto nijesmo dobili nikakav odgovor od SDP-a na naš dopis od 4. marta u kojem predlažemo razrješenje predsjednika opštine Kotor, smatramo da ne postoji jedinstven stav po ovom pitanju u Opštinskom odboru SDP-a. Predaćemo ovaj predlog u ponedeljak Skupštini opštine Kotor, nakon čega ćemo vidjeti ko je opozicija, a ko je privezak vlasti – stoji u zajedničkom saopštenju pokretača inicijative.

Osvrnuli su se i na izjavu predsjednika SDP-a Ranka Krivokapića kako njegova stranka neće rušiti vlast u Kotoru političkom korupcijom.

– Ističemo da smo legalni i legitimno izabrani predstavnici građana i da nas nikakva korupcija nije vodila kada smo SDP-u ponudili da promijenimo vlast u Kotoru. Ako negdje trenutno postoji politička korupcija i nedosljednost, onda je to u Pozitivnoj koja se nije pridružila opoziciji u ovoj inicijativi, a znamo kako su ušli u kotorski parlament.

SDP je, navodi se dalje, u Kotoru bio opozicija od 2008. do 2012. godine, kada formira vlast sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

– Iako je u kampanju išao kao opozicija i kritikovao sve što je DPS radio, Kotorani dobro znaju kako ste se zaklinjali, i vi i DPS da zajedno nećete nikada u Kotoru. Padale su teške riječi i obećanja, ali od dosljednosi i obećanja ništa i sa jedne i druge strane.

Kada sve to uzmemo u obzir, zaklju;uju, dolazimo do zaključka da vam ne možemo vjerovati.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *