Vijesti

Dječija Nova godina

visibility 353
comment 0

Stigao Mraz Guliver, sve spremno za Dječiju Novu godinu

Velika lutka Gulivera adaptirana je u Djeda mraza

Postavljanjem instalacije ‘Guliver – Djed mraz’ zaokružene su pripreme za Dječiju Novu godinu, koja se održava u srijedu.

Stigao Mraz Guliver, sve spremno za Dječiju Novu godinu
Velika lutka Gulivera, koja je korišćena u jednom od ranijih izdanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu, adaptirana je u Djeda mraza, za kojeg organizatori ističu da je među najvećim na svijetu. Adaptaciju je uradio Goran Moškov.

Proteklih dana, uz glavna gradska vrata, postavljeni su veliki paketići i klupa, instalacije čiji su autori Marko Ševaljević i Andrea Drobnjaković iz organizacije ‘Meštar i furešta’.Stigao Mraz Guliver, sve spremno za Dječiju Novu godinu

Dječiju Novu godinu, pored filmskog i muzičkog programa, obilježiće upravo fešta najmlađih na rivi ispred Gulivera od 18 sati, a zatim, saopštavaju organizatori, spuštanje Djeda mraza niz gradsku sat kulu i dijeljenje paketića.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *