Sport

Najbolji 2015. godine

visibility 282
comment 0

Anto Dubreta najbolji sportista Kotora u 2015. godini

Anto Dubreta, član Džudo kluba ‘Kotor’, najbolji je sportista Kotora u 2015. godini, odlučila je Komisija za sport Opštine Kotor.

Dubreta je vicešampion Crne Gore, a u godini na izmaku osvojio je tri medalje na evropskim kupovima – srebro u Sarajevu, a bronze u Dubrovniku i Malagi. Osvajač je i prvog mjesta na međunarodnom turniru u Beogradu, dok je sa reprezentacijom Crne Gore bio treći na Balkanskom prvenstvu.

Za najbolji sportski kolektiv proglašen je Fudbalski klub ‘Bokelj’, koji je izborio polufinale Kupa i nakon jesenjeg dijela nacionalnog prvenstva nalazi se na četvrtom mjestu.

Najperspektivniji mladi sportisti su Nebojša Vušković, prvotimac Vaterpolo kluba ‘Cattaro’ i mladi crnogorski reprezentativac, te Lazar Carević, golman Fudbalskog kluba ‘Grbalj’ i mladi reprezentativac Crne Gore.

Nagrada za najuspješnijeg sportskog radnika pripala je Stanku Tomičiću za višedecenijski rad u fudbalu i ostalim sportovima.

U sastavu komisije bili su Željko Aprcović, Branko Nedović, Dejan Adžić, Mirko Vičević i Rajko Strahinja, dok je od novinara učešće uzeo Nikola Dončić ispred Kotor TV-a.

Priznanja će svečano biti uručena 29. decembra u palati Bizanti.

Komentariši

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara i nisu stavovi redakcije portala Kotor TV. Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj osnovni, kao i prijetnje, uvrijede i psovanje. Komentari takvog sadržaja neće biti objavljeni, a mogu biti proslijeđeni nadležnim službama.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *